Carmina zomeruitverkoop 2023

Het is uitverkoopseizoen en Carmina is net begonnen met hun zomeruitverkoop 2023. De selectie is kleiner dan ik me herinner in de afgelopen seizoenen, maar de modellen zijn goed. Er zijn veel klassieke modellen waarvan ik denk dat ze supersnel zullen verkopen, met name de 6 paar dubbele monniken. Die duren niet lang, dus je kunt maar beter snel handelen.

Carmina ging meteen naar 25% korting en ik weet zeker dat dit een snelle verkoop zal zijn. Bekijk hier enkele van mijn favoriete selecties. Ik ben eigenlijk behoorlijk geschrokken van sommige modellen die klassieke verkopers lijken te zijn. Ik ben dol op de hele snit met brogue-details die ze bieden in zowel het donkerbruine museum als het donkergrijze museum. Het verbaast me dat ze daar vanaf willen. Niettemin, hun verlies is jouw winst! Ik zou helemaal over die twee zijn.

Ik hou ook echt van de bruine suède loafers met de zwevende schortsteek. Dat is altijd een van mijn favoriete loafers van ze geweest. Het is zo klassiek en zou mooi passen bij zowat alles in de meeste herengarderobes.

Vind je niets in de Summer Sale, kijk dan zeker ook eens bij de Outlet schoenen. Hoewel de maat bijna één per model zal zijn, vind je 30% korting en enkele echt coole eenmalige modellen. Veel shopplezier tijdens de Carmina Summer Sale 2023!

Begin hier: www.carminashoemaker.com

***Carmina is een sponsor van The Shoe Snob Blog en dit is een gesponsorde post***

Carmina zomeruitverkoop 2023

Heren-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart