Septieme Largeur Archiefverkoop

Septieme Largeur Archiefverkoop is nu volledig van kracht. Wat is de archiefverkoop? Nou ja, zoals het klinkt: oude voorraad wegdoen om plaats te maken voor nieuwe voorraad. In de wereld van krappe ruimtes en groeiende ideeën moeten we constant onze show opfrissen en wat geld vrijmaken om dit te doen. En er is geen betere manier om dat te doen dan door oudere modellen weg te doen waarvan er nog maar een paar maten over zijn, die alleen maar ruimte innemen!

Septieme Largeur heeft 5 pagina’s verkoopvoorraad. Natuurlijk zal dit een maat of twee zijn, hier en daar tussen modellen, dus het is het beste om het maatfilter te gebruiken om te zien wat voor jou gemakkelijk beschikbaar is. Maar ze hebben ook hele leuke accessoires dus mis die ook niet! De kortingen variëren hoofdzakelijk tussen de 20% en 30%, maar sommige gaan zelfs tot 50%, vooral voor sommige van de patina-aanbiedingen. Dit is je kans om je tanden in een paar te zetten!

En vergeet niet dat het belangrijkste is dat als u buiten de EU surft, de prijs zelfs ongeveer 20% goedkoper is zodra u uw adres invoert!!

Winkel hier:

***Let op: Septieme Largeur is een sponsor van The Shoe Snob Blog en dit is een gesponsorde post***

Septieme Largeur Archiefverkoop
Septieme Largeur Archiefverkoop

Heren-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart