Laarzen zoals je nog nooit hebt gezien

Xibao Shoemaker heeft laarzen gemaakt zoals je nog nooit eerder hebt gezien. De meesten zullen met een goede reden denken, maar als ik deze zie, zie ik kunst. Persoonlijk zou ik er nooit aan denken om ze te dragen. Ik zou eruit zien als de Wicked Witch of the West, maar ik zal niet liegen, ze zijn zeker cool en laten veel nadenken over het ontwerp en het maken van patronen. En dat zal ik altijd respecteren en zelfs bewonderen ondanks dat ik dat paar laarzen niet persoonlijk wil dragen.

Ik weet niet veel over Xibao Shoemaker, behalve het feit dat hij achter het merk Oct. Tenth zit. Ik weet ook niet veel over deze laarzen, aangezien de persoon die ze vond ze tegenkwam op WeChat, iets waar ik ook niets vanaf weet. Wat echter vreemd is, is dat ze daar op WeChat worden getoond, maar dat je ze niet op zijn Instagram of waar dan ook zult vinden. anders. Dit viel me ook op toen ik schreef over de Chinese Shoe Trunk Show van 2023. Ik zag schoenen en technieken die ik nog niet eerder had gezien, ook op 10 oktober. Je vraagt ​​je af of de Chinese schoenmakers voor Azië iets heel anders bieden dan het Westen? Ik denk het wel. Maar ik wou dat ze dat niet deden, zodat ik die supercoole en unieke andere dingen kon zien die ze promoten voor de Chinese markt!

Deze Xibao Shoemaker laars is zeer uniek. Echt zo. Het is ook heel extreem. Maar op een bepaalde manier cool, waar je kunt zien dat alle details zorgvuldig zijn uitgedacht. Alles is perfect geplaatst op deze laars en dat maakt ze harmonieus. Het maakt me nieuwsgierig om te weten of iemand ze daadwerkelijk heeft gekocht. En dan nog nieuwsgieriger welke outfit ze daarbij droegen?!

Het is interessant om dit soort dingen te zien, en ik hoop dat we er meer van gaan zien. Ik waardeer het altijd dat schoenmakers de grenzen van schoenmaken en schoenontwerp verleggen. Mijn hoed is af voor Xibao Shoemaker voor deze unieke schoonheden!

Foto gevonden op de Facebook-groep: Opkomende schoenenmerken

Kom meer te weten:

Heren-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart