Unboxing-serie – Castañer Espadrilles bij Skoaktiebolaget

Hier bekijken we een van de nieuwste aanbiedingen van Skoaktiebolaget: de espadrille van Castañer.

Casteñer is een van de beste espadrillemakers uit Spanje. Een merk dat ik vele jaren geleden in de Dominicaanse Republiek tegenkwam en iets van de coolste espadrilles in geklede stijl aanbood die ik ooit had gezien. Ik was diep onder de indruk van wat ik zag, maar om de een of andere reden kosten ze daar ongeveer $ 250. Ik stel me voor omdat ze in de DR moesten worden geïmporteerd, wat niet goedkoop is. Maar ik heb ze sindsdien op mijn radar gehouden en hoop zelfs ooit hun fabriek te bezoeken.

De beroemde Zweedse schoenenwinkel Skoaktiebolaget ontdekte ze ook en pakte onlangs hun klassieke aanbod in canvas en ook in suède. En volgens Skoaktiebolaget zijn ze een grote hit voor hen geweest, wat niet als een verrassing komt. Je kunt hier meer over ze lezen, zoals ik ze een paar weken geleden heb genoemd

In deze video bespreek ik de kwaliteit, maatvoering en het merk van deze Castañer espadrilles. De beroemde zomerse stijl is een tijdloze klassieker die zijn weg naar al je kasten zou moeten vinden, als een van de beste reisschoenen naar elke eilandbestemming!

Lees hier meer:

Heren-sneakers.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart